23 Nisan 2018 Pazartesi 04:54 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

VEFAT HABERİ
Karakoçan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Doğan DEMİRKOL'un Çok Muhterem Babası Vefat Etti.
ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Başkan Vekili Sayın Mehmet Kocabey öğrencilerine karnelerini dağıttı.
''EN BÜYÜK HABER'' İSİMLİ TİYATRO BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA SERGİLENDİ
Karakoçan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün beraber organize ettiği En Büyük Haber isimli tiyatro Belediye Konferans Salonunda sergilendi.
ÇÖP SAHASI ISLAH ÇALIŞMALARI YAPILDI
Karakoçan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Yıllardır Çöp Alanı Olarak Kullanılan Çöp Sahasının, Islahı Çalışmalarını Yürüttü.
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN MEHMET KOCABEY'İN, YENİ YIL MESAJI
Aziz Milletimizin ve Karakoçanlı Hemşehrilerimin Yeni Yılını Kutluyor; Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu Bir Yıl Geçirmelerini Temenni Ediyorum.
KARAKOÇAN'DA ENGELLİ ÇOCUKLARA EL BECERİSİ ETKİNLİKLERİ YAPILDI
İlçemizde Engelli Kardeşlerimizin ve Ailelerinin Morallerini, Motivasyonlarını Yükseltmek Amacıyla Etkinlikler Yapıldı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Karakoçan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekipler İlçeye Bağlı Cadde ve Sokaklarda Temizlik Faaliyetlerine Ara Vermeden Devam Ediyor.
İLÇEMİZE SAAT 15:00 İTİBARİYLE DOĞAL GAZ VERİLDİ
Halkımızın Özverili Çabalarıyla Başlatılan Doğal Gaz Çalışmaları Bugün İtibarıyla Tamamlandı.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programına Katıldı.
ÇOCUK SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
Çocuk Sinema Günleri Kapsamında Her Hafta Bir Okulu Ağırlayan Karakoçan Belediyesi Sinema Salonunda Öğrencileri Ağırladı.
YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİN BELEDİYE ZİYARETİ
İlçemize Yeni Atanan Aday Öğretmenler Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY'i Makamında Ziyaret Ederek Kurumların İşleyişleri İle İlgili Bilgi Aldılar.
TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSU 'YÖREMİZDEN' ADLI PROGRAMIYLA İLÇEMİZDE
TRT GAP Diyarbakır Radyosu 'YÖREMİZDEN' Adlı Programıyla İlçemizde Canlı Yayın Programı Yaptı.
 1  2  [3]