21 Şubat 2018 Çarşamba 10:32 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

KARAKOÇAN BELEDİYESİ CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Karakoçan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekipler İlçeye Bağlı Cadde ve Sokaklarda Temizlik Faaliyetlerine Ara Vermeden Devam Ediyor.
İLÇEMİZE SAAT 15:00 İTİBARİYLE DOĞAL GAZ VERİLDİ
Halkımızın Özverili Çabalarıyla Başlatılan Doğal Gaz Çalışmaları Bugün İtibarıyla Tamamlandı.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programına Katıldı.
ÇOCUK SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
Çocuk Sinema Günleri Kapsamında Her Hafta Bir Okulu Ağırlayan Karakoçan Belediyesi Sinema Salonunda Öğrencileri Ağırladı.
YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİN BELEDİYE ZİYARETİ
İlçemize Yeni Atanan Aday Öğretmenler Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY'i Makamında Ziyaret Ederek Kurumların İşleyişleri İle İlgili Bilgi Aldılar.
TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSU 'YÖREMİZDEN' ADLI PROGRAMIYLA İLÇEMİZDE
TRT GAP Diyarbakır Radyosu 'YÖREMİZDEN' Adlı Programıyla İlçemizde Canlı Yayın Programı Yaptı.
 1  [2]