23 Nisan 2018 Pazartesi 04:58 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

TOPLUM SAĞLIĞI SORUMLU HEKİMİ İSTANBUL 112 ACİL SERVİSİNE ATANDI.
Karakoçan Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Safiye CESUR İstanbul 112 Acil Servisine Atandı.
AKSA DOĞALGAZ GENEL MÜDÜRÜ NURİ BAŞ'TAN SN. KOCABEY'E ZİYARET
Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Nuri BAŞ Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Mehmet KOCABEY'i Ziyaret Etti.
CENGİZ TOPEL ORTA OKULLAR FUTBOL TURNUVASINDA ELAZIĞ’DA İL BİRİNCİSİ OLDU.
Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen Küçükler Orta Okullar Futbol Turnuvasında Elazığ’da İl Birincisi Olan Cengiz Topel Orta Okulu Öğrencilerini Belediyemizde Ağırladık.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. SN MEHMET KOCABEY KARAKOÇAN AİLE DESTEK MERKEZİ KERMESİNE KATILDI.
Karakoçan Aile Destek Merkezi Kursiyerlerinin El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Sergilendiği ve Satışa Sunulduğu Kermese, Yoğun Bir Katılım Gerçekleşti.
SN. MEHMET KOCABEY'DEN KARDEŞ BELEDİYE ZİYARETİ
Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Mehmet KOCABEY Beraberindeki Heyet İle Birlikte Elazığ Belediyesi'ni Ziyaret Ettiler.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KUTBEDDİN DEMİRDAĞ'DAN SN. KOCABEY'E ZİYARET
Fırat Üniversitesi Rektörü Sn. Kutbeddin DEMİRDAĞ Beraberindeki Heyet İle Birlikte Belediyemizi Ziyaret Ettiler.
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ZAM YAPILDI
Karakoçan Belediyesi'nde Kadrolu Olarak Çalışan İşçilere Zam Yapıldı.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY, FEN İŞLERİ PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY , Fen İşleri Müdürlüğü Personeli İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY , ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ
Kahvaltıda İlçe Esnaflarımızla Buluşan Sayın KOCABEY Yapılması Planlanan Çalışmalar Hakkında Esnafı Bilgilendirdi.
KURSİYERLER BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK TEŞVİKLERİ HUSUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
76 Kursiyerin Katılım Gösterdiği Toplantıda Teşvikler İle İlgili Bilgilendirmeler Yapıldı.
KARAKOÇAN'DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ BAŞLADI
Okuma Yazma Bilmeyen Vatandaşlarımız İçin Okuma Yazma Seferberliği Başladı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA KIRTASİYE YARDIMI
Karakoçan Belediyesi Eğitime Destek ve Okulların Yükünü Hafifletmek Amacıyla İlçemizde Bulunan Okullara Kırtasiye Yardımı Gerçekleştirdi.
KARAKOÇAN KIZILCA KÖYܒNDE JEOTERMAL SU İÇİN SONDAJ ÇALIŞMASI YAPILDI
Elazığ İl Özel İdaresi ve MTA Arasında İmzalanan Protokol Gereği İlçemiz Kızılca Köyünde Jeotermal Su İçin Sondaj Çalışmalarına Başlandı.
MEZARLIK GİRİŞLERİNİN TABELALARI YENİLENDİ
Gültepe Mezarlık Girişlerine Tabelalar Yerleştirildi.
34 KURSİYER, SERTİFİKALI ‘SÜRÜ YÖNETİMİ ELEMANI’ OLDU.
Karakoçan’da, 'Sürü Yönetimi Elemanı’ Kursunu Başarıyla Tamamlayan 34 Kişiye Sertifikaları Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet KOCABEY Tarafından Verildi.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY, TEMİZLİK PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY, Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli İle Bir Araya Geldi.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ'NDEN ŞİKÂYET, İHBAR, TALEP VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN İLETİŞİM HATTI
Beyaz Masa Hattı: 153 Whatsapp Hattı: 0533 020 93 43
ZABITA AMİRLİĞİMİZ SIHHİ İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ
KARAKOÇAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNCE GIDA ÜRÜNLERİ SATAN İŞ YERLERİNE YÖNELİK DENETİM YAPILDI
KARAKOÇAN BELEDİYESİ YENİ DOĞAN BEBEK VE AİLELERİNİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR
Belediye Sınırları İçerisinde 0-3 Aylık Bebekleri ve Ailelerini Ziyaret Ederek Mutluluklarını Paylaşmaya Çalışıyoruz.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ'NDE ÜCRETSİZ CENAZE HİZMETLERİ VERİLMEYE DEVAM EDİYOR.
Olası Bir Vefat Durumunda 153'ü Arayarak Cenaze ve Defin İşlemlerine İlişkin Yardım Alınabilmektedir.
 1  [2]  3