25 Haziran 2018 Pazartesi 12:29 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

Tüm Haberler

KARAKOÇAN BELEDİYESİ KONFERANS SALONUNDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM DÜZENLENDİ.
Karakoçan Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Aile Destek Merkezinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.
KARAKOÇAN'DA SATRANÇ HEYECANI
Satranç Oyununu Sevdirmek ve Ona Olan İlgiyi Arttırmak Amacıyla İlçemizdeki Kafeterya, Kıraathane ve Çay Ocakları Ziyaret Edilerek Satranç Takımları Hediye Edildi.
SN. KOCABEY’İN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey: Kadınların Yılda Sadece Bir Gün Değil Yaşamın Her Anında Hatırlanması Gerektiğini İfade Etti.
TURNUVA ÖNCESİ CENGİZ TOPEL İLKOKULU ZİYARET EDİLEREK SATRANÇ OYNANDI.
Belediye Başkan V. Sn. Mehmet KOCABEY " Satranç Günleri " Projesi Kapsamında Yapılacak Turnuva Öncesi Cengiz Topel İlkokulu'nu Ziyaret Ederek Öğrenciler İle Satranç Oynadı.
OKUL BAHÇESİNDEKİ ÇEŞME ONARILDI.
Karakoçan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Şehit Jandarma Üsteğmen Mahir Özdemir Orta Okulu Bahçesinde Bulunan Çeşmenin Onarımı Yapıldı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULLARIMIZA SATRANÇ TAKIMI DAĞITILDI
Okullar Arası Satranç Turnuvası Kapsamında İlçemizde Tüm İlk ve Orta Dereceli Okullarımıza Satranç Takımları Dağıtıldı
TOPLUM SAĞLIĞI SORUMLU HEKİMİ İSTANBUL 112 ACİL SERVİSİNE ATANDI.
Karakoçan Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Safiye CESUR İstanbul 112 Acil Servisine Atandı.
AKSA DOĞALGAZ GENEL MÜDÜRÜ NURİ BAŞ'TAN SN. KOCABEY'E ZİYARET
Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Nuri BAŞ Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Mehmet KOCABEY'i Ziyaret Etti.
CENGİZ TOPEL ORTA OKULLAR FUTBOL TURNUVASINDA ELAZIĞ’DA İL BİRİNCİSİ OLDU.
Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen Küçükler Orta Okullar Futbol Turnuvasında Elazığ’da İl Birincisi Olan Cengiz Topel Orta Okulu Öğrencilerini Belediyemizde Ağırladık.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. SN MEHMET KOCABEY KARAKOÇAN AİLE DESTEK MERKEZİ KERMESİNE KATILDI.
Karakoçan Aile Destek Merkezi Kursiyerlerinin El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Sergilendiği ve Satışa Sunulduğu Kermese, Yoğun Bir Katılım Gerçekleşti.
SN. MEHMET KOCABEY'DEN KARDEŞ BELEDİYE ZİYARETİ
Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Mehmet KOCABEY Beraberindeki Heyet İle Birlikte Elazığ Belediyesi'ni Ziyaret Ettiler.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KUTBEDDİN DEMİRDAĞ'DAN SN. KOCABEY'E ZİYARET
Fırat Üniversitesi Rektörü Sn. Kutbeddin DEMİRDAĞ Beraberindeki Heyet İle Birlikte Belediyemizi Ziyaret Ettiler.
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ZAM YAPILDI
Karakoçan Belediyesi'nde Kadrolu Olarak Çalışan İşçilere Zam Yapıldı.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY, FEN İŞLERİ PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY , Fen İşleri Müdürlüğü Personeli İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY , ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ
Kahvaltıda İlçe Esnaflarımızla Buluşan Sayın KOCABEY Yapılması Planlanan Çalışmalar Hakkında Esnafı Bilgilendirdi.
KURSİYERLER BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK TEŞVİKLERİ HUSUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
76 Kursiyerin Katılım Gösterdiği Toplantıda Teşvikler İle İlgili Bilgilendirmeler Yapıldı.
KARAKOÇAN'DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ BAŞLADI
Okuma Yazma Bilmeyen Vatandaşlarımız İçin Okuma Yazma Seferberliği Başladı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA KIRTASİYE YARDIMI
Karakoçan Belediyesi Eğitime Destek ve Okulların Yükünü Hafifletmek Amacıyla İlçemizde Bulunan Okullara Kırtasiye Yardımı Gerçekleştirdi.
SEMT SAHASI VE YAŞAM KOMPLEKSİ YAPIMI
Karakoçan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde ilçemiz Bahçelievler Mahallesine semt sahası ve yaşam kompleksi yapıldı.
KARAKOÇAN KIZILCA KÖYܒNDE JEOTERMAL SU İÇİN SONDAJ ÇALIŞMASI YAPILDI
Elazığ İl Özel İdaresi ve MTA Arasında İmzalanan Protokol Gereği İlçemiz Kızılca Köyünde Jeotermal Su İçin Sondaj Çalışmalarına Başlandı.
 1  [2]  3