21 Şubat 2018 Çarşamba 10:35 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU TAMAMLANDI
Karakoçan’da, Arı Yetiştiriciliği Kursunu Başarıyla Tamamlayan Kişilere Sertifikalarını Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet KOCABEY Dağıttı.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY, FEN İŞLERİ PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY , Fen İşleri Müdürlüğü Personeli İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY , ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ
Kahvaltıda İlçe Esnaflarımızla Buluşan Sayın KOCABEY Yapılması Planlanan Çalışmalar Hakkında Esnafı Bilgilendirdi.
KURSİYERLER BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK TEŞVİKLERİ HUSUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
76 Kursiyerin Katılım Gösterdiği Toplantıda Teşvikler İle İlgili Bilgilendirmeler Yapıldı.
KARAKOÇAN'DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ BAŞLADI
Okuma Yazma Bilmeyen Vatandaşlarımız İçin Okuma Yazma Seferberliği Başladı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA KIRTASİYE YARDIMI
Karakoçan Belediyesi Eğitime Destek ve Okulların Yükünü Hafifletmek Amacıyla İlçemizde Bulunan Okullara Kırtasiye Yardımı Gerçekleştirdi.
KARAKOÇAN KIZILCA KÖYܒNDE JEOTERMAL SU İÇİN SONDAJ ÇALIŞMASI YAPILDI
Elazığ İl Özel İdaresi ve MTA Arasında İmzalanan Protokol Gereği İlçemiz Kızılca Köyünde Jeotermal Su İçin Sondaj Çalışmalarına Başlandı.
MEZARLIK GİRİŞLERİNİN TABELALARI YENİLENDİ
Gültepe Mezarlık Girişlerine Tabelalar Yerleştirildi.
34 KURSİYER, SERTİFİKALI ‘SÜRÜ YÖNETİMİ ELEMANI’ OLDU.
Karakoçan’da, 'Sürü Yönetimi Elemanı’ Kursunu Başarıyla Tamamlayan 34 Kişiye Sertifikaları Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet KOCABEY Tarafından Verildi.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY, TEMİZLİK PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY, Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli İle Bir Araya Geldi.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ'NDEN ŞİKÂYET, İHBAR, TALEP VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN İLETİŞİM HATTI
Beyaz Masa Hattı: 153 Whatsapp Hattı: 0533 020 93 43
ZABITA AMİRLİĞİMİZ SIHHİ İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ
KARAKOÇAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNCE GIDA ÜRÜNLERİ SATAN İŞ YERLERİNE YÖNELİK DENETİM YAPILDI
KARAKOÇAN BELEDİYESİ YENİ DOĞAN BEBEK VE AİLELERİNİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR
Belediye Sınırları İçerisinde 0-3 Aylık Bebekleri ve Ailelerini Ziyaret Ederek Mutluluklarını Paylaşmaya Çalışıyoruz.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ'NDE ÜCRETSİZ CENAZE HİZMETLERİ VERİLMEYE DEVAM EDİYOR.
Olası Bir Vefat Durumunda 153'ü Arayarak Cenaze ve Defin İşlemlerine İlişkin Yardım Alınabilmektedir.
VEFAT HABERİ
Karakoçan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Doğan DEMİRKOL'un Çok Muhterem Babası Vefat Etti.
ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Başkan Vekili Sayın Mehmet Kocabey öğrencilerine karnelerini dağıttı.
''EN BÜYÜK HABER'' İSİMLİ TİYATRO BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA SERGİLENDİ
Karakoçan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün beraber organize ettiği En Büyük Haber isimli tiyatro Belediye Konferans Salonunda sergilendi.
ÇÖP SAHASI ISLAH ÇALIŞMALARI YAPILDI
Karakoçan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Yıllardır Çöp Alanı Olarak Kullanılan Çöp Sahasının, Islahı Çalışmalarını Yürüttü.
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN MEHMET KOCABEY'İN, YENİ YIL MESAJI
Aziz Milletimizin ve Karakoçanlı Hemşehrilerimin Yeni Yılını Kutluyor; Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu Bir Yıl Geçirmelerini Temenni Ediyorum.
KARAKOÇAN'DA ENGELLİ ÇOCUKLARA EL BECERİSİ ETKİNLİKLERİ YAPILDI
İlçemizde Engelli Kardeşlerimizin ve Ailelerinin Morallerini, Motivasyonlarını Yükseltmek Amacıyla Etkinlikler Yapıldı.
[1]  2