12 Kasım 2018 Pazartesi 21:41 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU TAMAMLANDI
Karakoçan’da, Arı Yetiştiriciliği Kursunu Başarıyla Tamamlayan Kişilere Sertifikalarını Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet KOCABEY Dağıttı.
KARAKOÇAN’DA 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Karakoçan’da, 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenlendi.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ'NCE KALDIRIM İŞGALİ DENETİMİ YAPILDI
Karakoçan Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından ilçede bulunan esnafa yönelik kaldırım ve yol işgali denetimi yapıldı.
B.S.K (SICAK ASFALT) ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR.
Ulaşımda kaliteyi artırmak için ilçemiz genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ.
İlçemiz Peri Vadisi Sosyal tesislerinde düzenlenen Kardeşlik İftarına vatandaşlarımız yoğun bir ilgi göstererek meydanın tamamını doldurdular.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ'NDEN KARDEŞLİK İFTARI
Karakoçan Belediyesi'nin geleneksel olarak Kadir Gecesi'nde düzenlemiş olduğu kardeşlik iftarına tüm KARAKOÇANLILAR davetlidir.
KARAKOÇAN KÜTÜPHANESİNE KAVUŞUYOR
Karakoçan Belediyesi, eğitim ve kültür alanındaki çalışmalar neticesinde ilçemize halk kütüphanesi yapım işine başladı.
İLÇEMİZDE SICAK ASFALT ( B.S.K. ) YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Karakoçan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda 6 km sıcak asfalt (B.S.K) yapım işi Kalecik Caddesi kazı çalışması ile başlamış oldu.
KARAKOÇAN'DA YAĞMUR SUYU VE KISMİ KANALİZASYON ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
İlçemizde su akışının rahatlaması ve yaşanması muhtemel olumsuz durumlar için yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başlandı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ YENİ OTOGAR İÇİN TEMEL KAZMA İŞİNE BAŞLADI.
Karakoçan Belediyesi İlçeye İstenilen Standartları Sağlayan Şehirlerarası Terminal Yapımı İçin İlk Adımı Attı.
KARAKOÇAN’DA ATLETİZM GELİŞTİRME PROJESİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Atletizm Geliştirme Projesi Kapsamında Koşu Elemeleri Yapıldı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ YAYA KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.
Karakoçan Belediyesi’nin İlçe Genelinde Yapacağı Kaldırım Çalışmalarına Kulubaba Mahallesi’nde Başladı.
21 MART NEVRUZ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
Baharın Habercisi 21 Mart Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.
ÖĞRENCİLERİMİZ BELEDİYE SİNEMA SALONUNDA
Karakoçan Belediyesi'nin Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Kapsamında İlk ve Orta Okul Öğrencileri İçin Başlattığı Sinema Günleri Devam Ediyor.
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER ANMA GÜNÜ DÜZENLENEN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI.
Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Saat 09.30'da Karakoçan Kaymakamlığı Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına Çelenk Töreni İle Başladı.
18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇELENK TÖRENİ İLE BAŞLADI.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Karakoçan’da Kutlandı.
'' 15 MART DÜNYA TÜKETİCİLER GÜNÜ '' MESAJI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mehmet KOCABEY 15 Mart Dünya Tüketiciler Gününü Kutlayarak Bir Mesaj Yayınladı.
ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.
Vali Çetin Oktay KALDIRIM Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY İle İdari ve Askeri Erkân Tarafından Karşılandı.
''14 MART TIP BAYRAMI'' MESAJI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mehmet KOCABEY 14 Mart Tıp Bayramını Kutlayarak Bir Mesaj Yayınladı.
DAHA YEŞİL BİR KARAKOÇAN İÇİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.
Daha Yeşil Bir Karakoçan İçin Belediyemizin Desteğiyle İlçe Orman Şefliği Tarafından Başlatılan Ağaçlandırma Çalışmaları Kapsamında Bağlıağaç Köyünde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.
[1]  2  3  4