24 Mayıs 2018 Perşembe 05:14 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU TAMAMLANDI
Karakoçan’da, Arı Yetiştiriciliği Kursunu Başarıyla Tamamlayan Kişilere Sertifikalarını Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet KOCABEY Dağıttı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ YENİ OTOGAR İÇİN TEMEL KAZMA İŞİNE BAŞLADI.
Karakoçan Belediyesi İlçeye İstenilen Standartları Sağlayan Şehirlerarası Terminal Yapımı İçin İlk Adımı Attı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ YAYA KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.
Karakoçan Belediyesi’nin İlçe Genelinde Yapacağı Kaldırım Çalışmalarına Kulubaba Mahallesi’nde Başladı.
KARAKOÇAN’DA ATLETİZM GELİŞTİRME PROJESİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Atletizm Geliştirme Projesi Kapsamında Koşu Elemeleri Yapıldı.
21 MART NEVRUZ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
Baharın Habercisi 21 Mart Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.
ÖĞRENCİLERİMİZ BELEDİYE SİNEMA SALONUNDA
Karakoçan Belediyesi'nin Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Kapsamında İlk ve Orta Okul Öğrencileri İçin Başlattığı Sinema Günleri Devam Ediyor.
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER ANMA GÜNÜ DÜZENLENEN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI.
Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Saat 09.30'da Karakoçan Kaymakamlığı Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına Çelenk Töreni İle Başladı.
18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇELENK TÖRENİ İLE BAŞLADI.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Karakoçan’da Kutlandı.
'' 15 MART DÜNYA TÜKETİCİLER GÜNÜ '' MESAJI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mehmet KOCABEY 15 Mart Dünya Tüketiciler Gününü Kutlayarak Bir Mesaj Yayınladı.
ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.
Vali Çetin Oktay KALDIRIM Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY İle İdari ve Askeri Erkân Tarafından Karşılandı.
''14 MART TIP BAYRAMI'' MESAJI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mehmet KOCABEY 14 Mart Tıp Bayramını Kutlayarak Bir Mesaj Yayınladı.
DAHA YEŞİL BİR KARAKOÇAN İÇİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.
Daha Yeşil Bir Karakoçan İçin Belediyemizin Desteğiyle İlçe Orman Şefliği Tarafından Başlatılan Ağaçlandırma Çalışmaları Kapsamında Bağlıağaç Köyünde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.
12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.
Karakoçan Anadolu Lisesi Tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği Düzenlendi.
ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ÖMER SERDAR KARAKOÇAN'DA
TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı ve Elazığ Milletvekili Sn. Ömer Serdar’ın Karakoçan Ziyaretinde İlk Durağı Karakoçan Belediyesi Oldu.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ KONFERANS SALONUNDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM DÜZENLENDİ.
Karakoçan Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Aile Destek Merkezinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.
KARAKOÇAN'DA SATRANÇ HEYECANI
Satranç Oyununu Sevdirmek ve Ona Olan İlgiyi Arttırmak Amacıyla İlçemizdeki Kafeterya, Kıraathane ve Çay Ocakları Ziyaret Edilerek Satranç Takımları Hediye Edildi.
SN. KOCABEY’İN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey: Kadınların Yılda Sadece Bir Gün Değil Yaşamın Her Anında Hatırlanması Gerektiğini İfade Etti.
TURNUVA ÖNCESİ CENGİZ TOPEL İLKOKULU ZİYARET EDİLEREK SATRANÇ OYNANDI.
Belediye Başkan V. Sn. Mehmet KOCABEY " Satranç Günleri " Projesi Kapsamında Yapılacak Turnuva Öncesi Cengiz Topel İlkokulu'nu Ziyaret Ederek Öğrenciler İle Satranç Oynadı.
OKUL BAHÇESİNDEKİ ÇEŞME ONARILDI.
Karakoçan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Şehit Jandarma Üsteğmen Mahir Özdemir Orta Okulu Bahçesinde Bulunan Çeşmenin Onarımı Yapıldı.
KARAKOÇAN BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULLARIMIZA SATRANÇ TAKIMI DAĞITILDI
Okullar Arası Satranç Turnuvası Kapsamında İlçemizde Tüm İlk ve Orta Dereceli Okullarımıza Satranç Takımları Dağıtıldı
[1]  2  3