11 Aralık 2018 Salı 11:34 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSU 'YÖREMİZDEN' ADLI PROGRAMIYLA İLÇEMİZDE

04 Aralık 2017 Pazartesi 13:47

TRT GAP Diyarbakır Radyosu 'YÖREMİZDEN' Adlı Programıyla İlçemizde Canlı Yayın Programı Yaptı.

Program Kaymakam ve Belediye Başkan V. Mehmet KOCABEY , Karakoçan Belediyesi Yazı İşleri Müdür Vekili İlhan SORGUCU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes KAYA, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Safiye CESUR, TRT Haber Muhabiri ve Karakoçan İlçe Haber Nursel ŞENGEZER, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin AYDIN, İlçe Tarım Müdürü Mehmet YILDIZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin ÖZDAĞ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemil FIRAT ve Grup Dostça Bakan 'ın Katılımlarıyla Gerçekleşti.

İlçemizi Her Anlamda Tanıtma Çalışan Programda İlçemizin Sosyal ve Kültürel Yapısı, Eğitim Alanı, Sosyal Çalışmaları vb. Konular Üzerinde Duruldu. Kapanış Aşamasında İse İlçemizin Yerel Müzik Grubu Grup Dostça Bakan Türküleriyle Programa Renk Kattı.