16 Temmuz 2018 Pazartesi 01:52 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

SN. KOCABEY’İN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

08 Mart 2018 Perşembe 13:58

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey: Kadınların Yılda Sadece Bir Gün Değil Yaşamın Her Anında Hatırlanması Gerektiğini İfade Etti.

Ailesi, Ülkesi ve Milleti İçin Yaptığı Fedakârlıklarla; Sosyal ve Ekonomik Alanda Önemli Roller Üstlenen, Toplumumuzun Yapısını Güçlendirip Şekillendiren, Aile Birliğinin En Önemli Unsuru Olan Kadınlarımız Her Türlü Takdiri Hak Etmektedirler. Ne Mutlu Ki Bize; Milletçe Tarih Boyunca Her Zaman Kadınları Baş Tacı Eden, Onlara Büyük Değer Veren Bir Medeniyetin Mirasçılarıyız.

Yılda Bir Kez Sembolik Olarak Kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü'nü Anlamına Uygun Olarak Değerlendirerek Yaşamımızın Her Anında Kadınlarımıza Gereken Değeri ve Saygıyı Göstermeliyiz.

Bu Duygu ve Düşüncelerle Yürekleri Sevgi Dolu Başta Şehit ve Gazi Anneleri İle Eşleri Olmak Üzere İlçemizdeki Bütün Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlar; Sağlıklı, Başarılı Günler Diler Saygılar Sunarım.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY