24 Mayıs 2018 Perşembe 05:10 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KOCABEY, TEMİZLİK PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

07 Şubat 2018 Çarşamba 11:22

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY, Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli İle Bir Araya Geldi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY , Temizlik İşleri Müdürlüğünün  Personeli İle Sabah Kahvaltısı Yaparak, Gönülleri Buluşturdu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey Yaptığı Konuşmada Karakoçan’ın Tertemiz Pırıl Pırıl Olmasını Sağlayan Fedakar Çalışma Arkadaşlarımızla Bugün Burada Bir Arada Olmaktan Mutluluk Duyuyorum. İşimizi En Güzel Şekilde En Verimli Şekilde Yaparsak Her Zaman Takdir Alırız. Bu Yüzden Hep Birlikte El Ele Şehrimizi Daha Yaşanabilir Bir Kent Haline Getireceğiz. Hepinize Önce Emekleriniz İçin Sonra da Burada Bizimle Birlikte Olduğunuz İçin Teşekkür Ediyorum" İfadelerini Kullandı.

Ayrıca Temizlik İşleri Müdürü Vehbi YAŞAR Yaptığı Konuşmada, Personellerinin Yaptığı Çalışmalardan Memnun Olduğunu ve Bu Şekilde Devam Etmesini İstediğini Söyledi.