24 Mayıs 2018 Perşembe 05:04 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

KARAKOÇAN BELEDİYESİ KONFERANS SALONUNDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM DÜZENLENDİ.

09 Mart 2018 Cuma 09:41

Karakoçan Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Aile Destek Merkezinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

Karakoçan Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Karakocan Aile Destek Merkezinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Personellerimiz Belediye Konferans Salonu Girişinde Karanfil Dağıtarak Kutlamalara Başladı. Ardından Toplumda Kadının Yeri ve Önemi Konulu Konuşma Gerçekleşti. Bir Dizi Etkinlikler İle Devam Eden Program Hediye Takdiminin Ardından Sonlandı. Katılımcılara ve Programda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Eder, Bütün Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlar; Sağlıklı, Başarılı Günler Dileriz.