16 Ağustos 2018 Perşembe 05:49 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

KARAKOÇAN BELEDİYESİ CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

21 Aralık 2017 Perşembe 11:23

Karakoçan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekipler İlçeye Bağlı Cadde ve Sokaklarda Temizlik Faaliyetlerine Ara Vermeden Devam Ediyor.

Karakoçan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekipler, Çöplerin Kaldırılmasından, Molozların Toplanmasına, Cadde ve Sokakların Temizliğine Kadar İlçemizin Dört Bir Yanını Temizleme Çalışmalarına Devam Ediyor. Sabahın Erken Saatlerinde Cadde ve Sokakların Süpürülmesi İle Başlayan Temizlik Çalışmalarının Yanı Sıra Çöp Toplama İşlemi Yapılarak Halk Sağlığını Tehdit Edici Unsurları Ortadan Kaldırıyor.

Vatandaşların da Temizlik Konusunda Daha Duyarlı Olmasını ve Belediye Ekiplerine Yardımcı Olmalarını İsteyen Belediye Başkan V. Sayın Mehmet KOCABEY , Vatandaşların Karşılaştıkları Sorunları Whatsapp İhbar Attı Üzerinden Bildirmeleri Konusunda Çağrıda Bulundu.