11 Aralık 2018 Salı 12:46 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

KARAKOÇAN’DA 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

17 Temmuz 2018 Salı 10:47

Karakoçan’da, 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenlendi.

Programa, Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mehmet KOCABEY, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur'an tilaveti ile devam etti.  Ardından mevlit okunarak ilçemizde faaliyet gösteren bazı STK’lar ve siyasi partilerin temsilcileri  Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY’in günün anlam ve önemine değinen konuşmalar yaptılar.

Akabinde programa 15 Temmuz spor etkinliklerinin ödül töreni, sinevizyon gösterimi, ilahi ve ezgi dinletisi ve sala’ların okunması ile devam edildi.