11 Aralık 2018 Salı 12:55 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

14 Mart 2018 Çarşamba 15:23

Vali Çetin Oktay KALDIRIM Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY İle İdari ve Askeri Erkân Tarafından Karşılandı.

ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Karapınar Köyü’nü Ziyaret Ederek Köy Sakinleri İle Bir Araya Geldi. Köyün Sorunları Hakkında Bilgi Aldı. Köy Sakinlerinden Yatağa Bağlı Yaşamını Sürdüren Resul Akbulut’u Ziyaret Ederek Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu. Buradan Kızılca Köyü’nde Jeotermal Su Çalışması Yapan Alanı Ziyaret Etti ve Sondaj Çalışmaları Hakkında Görevlilerden Bilgi Aldı.

İlçe Merkezine Dönen Vali Kaldırım, Karakoçan Belediyesi ‘’ Satranç Günleri ‘’Adı Altında Yapmasını Planladığı Turnuva Öncesi Nuri Özaltın İlkokulu'nu Ziyaret Ederek Öğrenciler İle Satranç Oynadı. Yine Aynı Okulda Karakoçan Kaymakamlığı, Karakoçan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karakoçan Halk Eğitim Müdürlüğü’nün Okuma Yazma Seferberliği Kapsamında Açtıkları Kursa Katılarak Öğrencilere Okuma-Yazma Yaptırdı.

Ardından Trafik Kazası Sonucu Vefat Eden 4 Yaşındaki Merhume Esila Karakaya’nın Taziyesine Katılarak  Ailesine ve Yakınlarına Başsağlığı Diledi. Akabinde İlçe Esnafını Gezdi, Vatandaşlarla Birlikte Merkez Parkta Oturarak Sohbet Etti.

Buradan Karakoçan Belediye Başkanlığını ZiyaretEderek Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY’den İlçede Yürütülen Projeler ve Belediyenin Çalışmaları Hakkında Brifing Aldı.

“14 Mart Tıp Bayramı” Münasebetiyle Karakoçan Devlet Hastanesini Ziyaret Etmek İsteyen Vali Kaldırım Görev Yapan Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı ve Hastanede Tedavi Gören Hastaları Ziyaret Ederek Acil Şifalar Diledi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım Son Olarak 1989 Yılında Siirt’te Şehit Düşen Jandarma Er Aziz Özgü’nün Ailesini Ziyaret Etti. Kuran-ı Kerim ve Bayrak Hediye Ederek Şehidimize Dua Etti ve Sonra İlçeden Ayrıldı.