23 Nisan 2018 Pazartesi 04:52 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

DAHA YEŞİL BİR KARAKOÇAN İÇİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

13 Mart 2018 Salı 11:00

Daha Yeşil Bir Karakoçan İçin Belediyemizin Desteğiyle İlçe Orman Şefliği Tarafından Başlatılan Ağaçlandırma Çalışmaları Kapsamında Bağlıağaç Köyünde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.

Ağaç Dikme Etkinliğine Kaymakam ve Belediye Başkan V. Mehmet KOCABEY, Kurum Müdürleri, Kurum Amirleri ve Köylüler Katıldı. Sn. Mehmet KOCABEY Peygamber Efendimizin ‘’Yarın Kıyametin Kopacağını Bilseniz Bile Elinizdeki Fidanı Dikiniz’’ Sözünü Hatırlatarak Etkinliğe Katılan Herkese Teşekkür Etti.