23 Nisan 2018 Pazartesi 04:52 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER ANMA GÜNÜ DÜZENLENEN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI.

18 Mart 2018 Pazar 13:00

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Karakoçan’da Kutlandı. Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Saat 09.30'da Karakoçan Kaymakamlığı Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına Çelenk Töreni İle Başladı. Törene Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY, İdari ve Askeri Erkân, Gaziler, Öğretmenler ve Öğrenciler Katıldı.

Çelenk Koyma Programının Ardından Karakoçan Ticaret Meslek Lisesinin Hazırlamış Olduğu Karakoçan Belediyesi Konferans Salonundaki Programa Geçildi. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunmasının Ardından Günün Anlamına Yönelik Konuşma Yapıldı ve Şiirler Okundu. Öğrencilerinin Büyük Coşkuyla Hazırlamış Olduğu Çanakkale Oratoryosundan Sonra Sergilenen Tiyatro Gösterimi İle O Dönemin Değerlendirilmesi Yapıldı. Hazırlanan Programda Çanakkale Destanımız Çok Anlamlı ve Duygulu Bir Şekilde Anlatıldıktan Sonra Çanakkale İle İlgili İlçe Genelindeki Şiir, Kompozisyon ve Resim Yarışmasında Dereceye Giren İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerine Sayın Mehmet KOCABEY Tarafından Hediyelerİ Verildi. Gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Sonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet KOCABEY Çanakkale Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıp Emeği Geçen Tüm Öğretmen ve Öğrencilere Teşekkür Etti.