25 Haziran 2018 Pazartesi 12:27 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

12 Mart 2018 Pazartesi 12:06

Karakoçan Anadolu Lisesi Tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği Düzenlendi.

Karakoçan Belediyesi Konferans Salonunda Saygı Duruşunda Bulunulması ve İstiklal Marşı'nın Okunmasıyla Başlayan Program, Öğrencilerin Okudukları Şiirler, İstiklal Marşı Oratoryosu, Mehmet Akif Ersoy'un O Dönemde Yaşadığı Süreci ve İstiklal Marşı'nın Kabulünü Canlandırdığı Gösteri İle Devam Eden Program Sonunda Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet KOCABEY Tarafından Verildi.

Sn. Mehmet KOCABEY İstiklal Marşı'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milli Marş Olarak Kabul Edilişinin 97'nci Yıl Dönümünü Büyük Bir Gururla Kutladıklarını, İstiklal Marşı'nın Milletimizin Duygu ve Düşüncelerine En İyi Şekilde Tercüman Olduğunu Belirterek Mehmet Akif’in Deyimiyle ‘’ Allah Bir Daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın ‘’ Temennisinde Bulundu.